DIANALUND

Høstafslutning med skuespil og kammerkor

10. september 2017 kl. 14:00 - 16:30

Tersløsegaard

Holbergsvej 101
4293 Dianalund

Find vej

Pris 100 Kr.

Arrangør

Tersløsegård

Kategori

Koncert Kultur Skuespil

Ludvig Holberg Museets sæson 2017 bliver afsluttet med manér søndag den 10. september. En af teatrets store Holberg fortolkere, skuespilleren Christian Steffensen, præsenterer sin egen Holberg mosaik, udarbejdet specielt til Tersløsegaard. Han har i foråret fejret kunstnerisk triumf som instruktør på Den Fynske Operas sprudlende nyopsætning af Holbergs Maskarade til Carl Nielsens toner. Derefter synger det efterpurgte Vestsjællands Kammerkor sæsonen ud med en koncert under ledelse af Teresemarie Lisiux. Hun er konservatorieuddannet klassisk pianist, sanger og korleder. Hun er berømmet for sin evne til at hente smuk vokal klangdannelse ud af korets 25 stemmer.

Christian Steffensen stiftede Grønnegårdsteatret

Christian Steffensen, som oprindelig er udgået fra skuespillerskolen på Odense Teater, har et mangeårigt nært forhold til Holberg. Det var Steffensen, som i 1982 sammen med kollegaen Søren Sætter-Lassen stiftede Grønnegårdsteatret, der sommer efter sommer har opført Holbergs komedier i Kunstindustrimuseets have. Steffensen har selv spillet med, bl.a. i titelrollen som Jean de France. Han har senere ageret Holberg i populære københavnske byvandringer og ikke mindst ved flere gæsteoptrædender på Tersløsegaard.

Et af landets fineste kor

Vestsjællands Kammerkor har siden sin etablering i 1999 placeret sig som et af landets fineste kor, der også er blevet inviteret til at give koncerter i udlandet, bl.a. Spanien og Polen. Koret med omkring 25 medlemmer behersker et stort repertorie. Det rækker fra gregoriansk kirkemusik over storværker af Händel og Mozart til nyere arrangementer af danske sange. Koret er hjemmehørende i Kalundborg, men sangerne rekrutteres fra hele Vestsjælland.

Program for Høstafslutning

kl. 14.00: Skuespiller Christian Steffensen opfører en ”Holberg mosaik” (ca. 45 minutter)

kl. 14.45 – 15.30 Pause og servering fra pavillonen

kl. 15.30: Koncert med Vestsjællands Kammerkor (ca. 1 time) Dirigent: Teresemarie Lisiux

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd