DIANALUND

Gratis billedbog til de 0-3 årige der bliver passet hjemme

8. maj kl. 10:00 - 12:00

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Biblioteket

Dianalund Bibliotek holder bogdag for de 0 til 3-årige børn, der bliver passet hjemme mandag den 8. maj kl. 10

Festival for børn 0 til 3 år

Igen i år får alle børn i Sorø Kommune mellem 0 og 3 år en flot billedbog foræret. Det sker i forbindelse med festivalen ÆllebælleMAJfortælle, der er arrangeret af bibliotekerne i Region Vestsjælland. I år er temaet musik og bogen, der er skrevet til børnene i regionen hedder ”Louis Larmer” og handler om en lille dreng, der har en tromme inden i kroppen. Bogen er skrevet af Oliver Zahle og illustreret af Signe Gabriel.

Bøger til hjemmebørn

Denne formiddag uddeler børnebibliotek Sanne Ginger Noer bogen ud til de 0 til 3-årige, der bliver passet hjemme og kommer med fif til, hvordan børnene og deres voksne kan læse bogen sammen med rytmer og fagter. Der bliver også tid til at lave hjemmelavede rasleæg af genbrugsmaterialer og til hygge og inspiration.

Det er gratis at deltage, men for at sikre nok bøger, materialer og stole, skal man tilmelde sig på soroebib.dk eller på biblioteket.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd