DIANALUND

Gospel og udstilling

12. maj 2017 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Udstilling

For tredje år i træk arrangerer Kunstnergaarden i Dianalund et unikt underholdningskoncept. Idéen til en musik/kunst/udgivelsekombination opstod, da gospelkoret Good News opdagede, hvor kunstnerisk talentfulde og alsidige deres sangere er. De enedes om at starte en tradition med et tema-koncept hvert forår. Ud af dette opstod kunstnergruppen GoodArt, hvis medlemmer enten er eksisterende eller forhenværende Good News sangere. Titlen på de to første gospeludstillinger var henholdsvis BØN og LYS. I år er lanceres arrangementet under navnet SMIL. I lighed med forrige år markeres begivenheden også med udgivelsen af et tilhørende katalog, som kan erhverves ved arrangementet.

Et energisk gospelkor

Good News er et energisk gospelkor under ledelse af Ulla Tølløse,som i mange år har arbejdet med gospel i både børne- og voksenkor. Koret tæller ca. 35 sangere af begge køn mellem 20 og 60 år, der alle har det til fælles, at de elsker at synge den livsbekræftende gospelmusik. Good News  har igennem årene givet en lang række koncerter i kirker og andre offentlige steder på Sjælland. Koret inviterer altid flere glade sangere med i koret, så de, der lyst til at synge swingende gospel, er meget velkomne.

Læs mere om koret på www.goodnewsgospel.dk.

Meget forskellige kunstnere

GoodArt har siden sin stiftelse i 2014 udstillet i Dianalund, Stenlille og Holbæk. Kunstnerne er meget forskellige og gennem fælles arrangementer som f.eks. workshops inspirerer de hinanden. GoodArt stiller i år med kunstnerne Lone Frovst-Pedersen, Jeanette Klein, Mona Lisa Serritslev, Britta Syren, Henriette Westh samt GoodArts nye spire Gry-Gabrielle Overgaard Hansen. Der vil være malerier, grafik, smykker, kort, kataloger og glade SMIL.

Læs mere om GoodArt på www.goodart.dk

 

SMIL ferniseres fredag d. 12. maj, kl. 14 i Kulturhuset på Kunstnergaarden, Kunstnergaardsvej 1, 4293 Dianalund. Kunstnerne vil være til stede og der vil være lidt til ganen. Udstillingen er åben hver weekend kl. 14-17 til søndag d. 28. maj.

Der er gratis adgang.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd