DIANALUND

Girltalk – pigers liv idag

23. august 2021 kl. 18:30 - 20:00

Værkerne i Sorø

Frederiksvej 27
4180 Sorø

Find vej

Arrangør

GirlTalk

Kom til foredrag med Maja Fjord, der er psykolog i Girltalk. Foredraget omhandler pigers liv i dag og om hvordan du kan hjælpe din teenagedatter.

Maja vil give indblik i pigers liv i dag og redskaber til, hvordan man som forældre kan guide sin datter gennem nutidens komplekse samfund.

Alle muligheder står tilsyneladende åbne for de unge, men mange føler en stor frygt for at mislykkes og mindreværdsfølelser, præstationsangst og presset fra sociale medier fylder. Maja vil føre jer helt tæt på de unge pigers liv!

Hvor, hvornår og tilmelding

Foredraget afholdes mandag d. 23. august 2021 kl. 18:30-20:00

Værkerne, lokale 117, Frederiksvej 27, 4180 Sorø

Tilmelding sker til Sorø Sundhedscenter på følgende mail: sundhedscenter@soroe.dk.

Senest fredag den 20. august 2021.

 

Hvem er Girltalk

GirlTalk er en non-profit organisation, der gennem chatrådgivning, samtalegrupper og psykologforløb støter piger mellem 12 og 24 år.

GirlTalks mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært.

 

Empowr i Sorø

Sorø Kommune og Girltalk samarbejder om at tilbyde piger mellem 13 og 16 år, der viser tegn på mistrivsel en plads i EmpowR, som er et gratis samtalegruppeforløb. To frivillige gruppeledere mødes med 4-8 piger 10 gange i 2 timer. Der starter hold op i Sorø september 2021.

Formålet med EmpowR er at give pigerne indsigt og redskaber til at forstå sig selv og andre, så de bliver bedre i stand til at håndtere de udfordringer, de møder i deres liv.

Læs mere på: EmpowR – #Seriøst – Girltalk.dk (serioest.dk)

 

Artikelbillede: Woman photo created by wayhomestudio – www.freepik.com

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd