DIANALUND

Formidabel glaskunst i harmoni med fantasifulde billeder

8. juli 2018 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Udstillingsperiode 7. juli til 22. juli • Åbent lørdag/søndag 14-17

 Ove Viths stærke farver og fantasi

50 års arbejde i farvernes og fantasiens verden har givet Ove Vith inspiration til at skabe billeder, som taler deres helt eget sprog. Her er de stærke farver i focus og her stikker i ny og næ små fantasifulde væsener deres hoveder frem. Ove Viths læremestre har hovedsageligt været elever i folkeskolen. Med billedkunst som liniefag fra seminariet, har eleverne i billedkunsttimerne igennem 40 år givet eksempler på, at fantasi er noget, især børn har i en størrelsesorden, som er nærmest ufattelig. En af eleverne har sagt, at man i Ove Viths timer trådte ind i en verden bestående af farver og fantasi. Ikke blot var Ove dygtig i sit fag og pædagogisk, han havde også en fantastisk sans for humor. Det er først i de senere år, at Ove Vith har udstillet sine billeder.

Michael Kofods glaskunst

Michael Kofod vil med sin glaskunst skabe glæde. Ganske simpelt! Michael anvender altid varme farver og organiske former præsenteret i et harmonisk design. Men der skal altså også lige være en knast – eller som Michael plejer at sige: ”Glaskunsten er tilsat et drys vildskab”. Glassets natur med dets fine farver, gennemsigtig- hed og refleksion af lys, er Michaels råstof. Gennemsigtigheden bruger han f.eks. til at skabe dybde, og overfladen til at lege med lyset i brydninger og tilbagekastning. Så kommer farverne i spil og giver kunsten liv og har forskellige udtryk afhængig af vinklen, kunsten betragtes fra. Den danske natur er Michaels primære inspirationskilde. Den er smuk, changerende, vild, uforudsigelig, ukuelig og helt uden lige linjer. Sådan ønsker Michael også at hans kunst skal ses.

Michael Kofod udstiuller glaskunst på Kunstnergården

Rikke Rivos stemninger af hav og natur

Rikke Rivo har 20 års undervisningserfaring og flere udsmykningsprojekter bag sig. Senest på mange meter byggehegn omkring metro-byggepladserne. Rikke Rivo er uddannet på Danmarks Designskole med et års afstikker til Kunstakademiet i Warszawa. På Kunstnergaarden udstiller Rikke Rivo især maleri, som viser hendes store kærlighed til vand-elementet. I de store farvemættede akrylmalerier har malingen fået lov at løbe og danne former, der samler sig til abstrakte udtryk med en stemning af hav og natur. De suppleres af en gruppe mindre værker på papir, hvoraf flere er fantasifulde fortolkninger af havvæsner og kystlandskaber. Akrylmaling og oliekridt er de foretrukne materialer, og der er dybde og kompleksitet i de mange lag. Der er noget drømmeagtigt over motivvalget, som hovedsageligt kommer fra den indre verden.

Udstillingen er gratis

Der er gratis entré til udstillingen i Kulturhuset, men der tages entré til Saltofte Larsen Samlingen. Kunstnergaardens øvrige sommerudstillingsprogram og mange andre oplysninger kan findes på www.kunstnergaarden.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd