DIANALUND
Bo_Snedker_Boman-holder-foredrag-til-familier-der-er-ramt-af-kronisk-eller-alvorlig-sygdom

Foredrag om ”Alvorlig eller kronisk sygdom i familien – hvordan tackler vi det”.

13. marts 2018 kl. 16:30 - 18:30

Sorø Sundhedscenter

Dr. Kaarsbergsvej 5
4180 Sorø

Find vej

Arrangør

Sorø Kommune

Kategori

Foredrag

Psykolog holder foredrag om ”Alvorlig eller kronisk sygdom i familien – hvordan tackler vi det”.

Psykolog Bo Snedker Boman kommer til Sundhedscentret tirsdag den 13. marts kl. 16.30-18.30 på Dr. Kaarsbergsvej 5. Her kan man høre hans perspektiv på, hvordan vi reagerer og agerer i en familie, når en af os rammes af alvorlig sygdom.

Sundhedscentret er vært ved kaffe og brød til de tilmeldte deltagere.

Arrangementet er gratis og er for alle interesserede. I forbindelse med arrangementet er der mulighed for at få en rundvisning i det nye sundhedscenter.

En levende foredragsholder med noget på hjerte

Ideen om at invitere Bo Snedker Boman til Sorø opstod, da kommunens to kræftvejledere deltog i et arrangement for kræftramte og pårørende i Roskilde. Foredraget den 13. marts i Sorø er dog for alle med alvorlig eller kronisk sygdom inde på livet.

Sundhedskonsulent Tina Trier Frederiksen fortæller: “Bo er en levende og erfaren foredragsholder og har til daglig sin gang på Sjællands Universitetshospital Roskilde, hvor han i mange år har arbejdet som psykolog. Derudover har han sin egen praksis. Bo er rigtig god til at sætte ord på, hvordan vi som mennesker tackler livet, når det byder på alvorlig eller kronisk sygdom, uanset om det drejer sig om voksne eller børn. Han taler et sprog, som er meget forståeligt og uhøjtideligt, men som samtidig med sit indhold sætter nye perspektiver på og udfordrer sit publikum. Vi håber med dette foredrag, at interesserede kan få glæde af Bos viden og erfaring og forhåbentlig tage noget med hjem, som man synes giver stof til eftertanke.”

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Sorø Sundhedscenter på telefon 57877140 eller mail: sundhedscenter@soroe.dk

Senest fredag den 9 marts kl. 12. Der er begrænsede antal pladser, og det er først til mølle princippet.

Fremadrettet vil Sorø Sundhedscenter åbne dørene for foredragsarrangementer af denne art 2-3 gange om året. Dette er det første af sin slags i de spritnye faciliteter i Sundhedscentret. Skulle der være borgere, som har ønsker og ideer om specifikke emner til de kommende foredrag, er man velkommen til at kontakte sundhedscentret.

Bo Snedker Boman skriver på sin hjemmeside:

Undervisning fungerer bedst, hvis den både tilføjer ny viden, et skævt eller nyt perspektiv og giver anledning til gode diskussioner undervejs og i al fald bagefter. Emnerne hos mig er forskellige, men de kredser om det, jeg interesserer mig for: at leve med alvorlig sygdom i familien, professionel kommunikation, tab og sorg samt et kritisk blik på vores psykologiserede samtids tilsyneladende sandheder om menneskers måde at være på.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd