DIANALUND

Forberedelsesmøde til landsindsamling i Dianalund Centret

10. februar 2022 kl. 19:00 - 21:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Bymagasinerne

Kræftens Bekæmpelse holder landsindsamling den 3. april. Lad os i den forbindelse få Dianalund på landkortet ved at indsamle mest muligt til støtte for sagen ved et arrangement i Dianalund Centret den 2. april.

Forberedelsesmøde

Derfor indkaldes til møde den 10. februar kl. 19.00 i Borgerhuset i Dianalund, i den gamle byrådssal hvor alle interesserede inviteres til en drøftelse af mulighederne for at inddrage byen og foreningerne i Dianalund i denne vigtige begivenhed.

Det er håbet at der bliver et talstærkt fremmøde som byder ind med konstruktive forslag til underholdende og informerende indslag. Indslagene skal være med til at generere flest mulige penge til formålet lørdag den 2. april.

Der vil derudover afholdes en stor auktion med donerede gaver fra forretninger og virksomheder, hvor alle indtægter vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Tilmelding

Tilmelding til mødet skal ske til Torben Seifert på tlf. 60 62 25 11, mail: info@seifertdesign.dk senest den 8. februar.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd