DIANALUND

Fjernvarme i Dianalund – etablering af DUR undergruppe

10. januar kl. 19:00 - 21:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

DUR

Alle husstande registreret med olie, el eller gas opvarmning har modtog i december et brev i deres E-boks fra Sorø Kommune med orientering om, at man ud fra beregninger ønsker at arbejde videre med at få etableret fjernvarme i Dianalund.

Energi informationsmøde

I starten af december blev der afholdt energimøde arrangeret af Sorø Kommune, DUR og SparEnergi. Der var omkring 200 deltagere og udover gode råd til at spare på varmen, blev det også meldt ud, at man fra kommunens side ønsker at gå videre med fjernvarme projektet. Der er lavet beregninger, der viser en årlig udgift på omkring 20.000 kr på et standardhus på 130 m2 inkl. etablering.

Affald Plus som står for Sorø Fjernvarme lovede også, at hvis man skriver kontrakt omkring etablering af fjernvarme til ens husstand, så vil kontrakten indeholde, at hvis det gamle fyr står af inden fjernvarmen er etableret, så vil de stå for at opsætte et nyt midlertidigt fyr. Der blev opfordret til, at hvis man ikke kunne vente, så kan man overveje at leje en varmepumpe frem for at investere dyre penge lige nu.

Næste skridt

DUR vil d. 10. januar 2023 kl. 19 afholde et møde i Borgerhuset for at samle en gruppe af mennesker, der vil arbejde videre med projektet, herunder at samle underskrifter til interesse for fjernvarme. Så alle der er interesseret i at være med i den undergruppe bedes møde op eller henvende sig til Henrik Salling, medlem af DURs bestyrelse på mail kasserer@dianalund.dk. Der vil også her blive fastlagt om der er behov for et nyt informationsmøde.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd