DIANALUND
dialogmode-om-aeldreomraadet

Dialogmøde om ældreområdet

21. september 2017 kl. 16:30 - 20:30

Multisalen

Sømosevej 50
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Sorø Kommune

Kategori

Ældre Dialogmøde

Social og Sundhedsudvalget inviterer til dialogmøde om kommunens indsats på ældreområdet

Som optakt til dialogmødet fremfører Odsherred Teater deres forestilling “Historien om en sang – sange og fortællinger fra det levede liv.” Forestillingen er bygget op som en teaterkoncert med monologer og sange baseret på interviews med en række ældre mennesker.

Dialogmøde om ældreområdet

Vi berører temaer som ensomhed, sorg, livskvalitet, demens, boligskifte (plejehjem), overvejelser om døden, de pårørendes rolle og kommunes dialog med borgerne.

Efter forestillingen fortsætter dialogmødet med workshops, med udgangspunkt i forestillingens temaer og de emner deltagerne ønsker at drøfte.

Dialogmødets formål er, at alle med interesse for ældreområdet kan bidrage med input til fortsat udvikling af området. Alle er velkomne og det er gratis at deltage.

Tilmelding er nødvendig

Der vil være en let anretning til mødet. Tilmelding er derfor nødvendig og skal ske til Kasia Vad, Sorø Kommune på mail kava@soroe.dk eller telefon 57 87 62 07 senest den 13. september 2017

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd