DIANALUND

DEN SANDFÆRDIGE BERETNING OM DE 3 SMÅ GRISE – børneteater for de 5 – 9 årige

13. februar 2020 kl. 11:00 - 11:40

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Børn

Forestillingen spilles af teatret De Røde Heste

Har du nogensinde undret dig over, om de tre små grise mon er helt retfærdigt over for ulven? Teater De Røde Heste har lavet et teaterstykker der fortæller deres version af historien. Det er den usminkede beretning om, hvordan de tre små grise (de svin) forsøgte at narre den rare og venlige ulv, og om hvordan de to grises uheldige endeligt og den tredje gris’ snu og udspekulerede facon lige siden har sat ulven i et meget dårligt lys.

Både børn og voksne vil blive revet med, når Claus Mandøe fornyer det klassiske eventyr, så det knapt ligner sig selv. Hvad er sandt og hvad er lyv? “Husk, at tingene ikke altid er, som de bliver fortalt…”

Køb billetter fra den 13. januar

Billetter kan købes fra d. 13. januar: Her på hjemmesiden eller på bibliotekerne i den betjente tid. Billetter skal være hentet før forestillingen. Både børn og voksne skal have billet. Respekter venligst aldersgrænserne, babyer må ikke medtages.

Foto fra forestillingen.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd