DIANALUND

Dansk Flygtningehjælp Landsindsamling søndag den 4. november

4. november 2018 kl. 10:00 - 17:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kategori

Indsamling

Gør en livsvigtig forskel

2-3 timer af din tid. Det er alt, hvad det kræver at gøre en livsvigtig forskel for verdens mest udsatte mennesker. Og når du samler ind for Dansk Flygtningehjælp, kan du være sikker på at hjælpe lige præcis dér, hvor nøden er størst.

Der er god mulighed for, at man kan bidrage ved at melde sig som indsamler eller ved at tage godt imod indsamlerne, når de kommer til din dør.

De penge, du samler ind, bliver brugt til at hjælpe i nærområderne. De gør det muligt for os at sætte hurtigt og effektivt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for hjælp. Det skete for eksempel sidste år, da omkring 700.000 rohingyaer måtte flygte fra brutale overgreb i Myanmar.

Gennemfører selv projekterne

Når du samler ind for Dansk Flygtningehjælp, samler du ind for Danmarks største ngo. Vi gennemfører selv vores projekter og har fra start til slut fuld kontrol med de penge, vi samler ind og bruger ude i verdens brændpunkter. Vi hjælper lige nu mennesker på flugt i mere end 35 lande, og vi er stolte af, at vi i år er kåret som verdens tredjebedste ngo.

Men alt dette kan kun lade sig gøre, fordi mennesker som dig hjælper os.

Du kan melde dig som indsamler i Dianalund på www.flygtning.dk/landsindsamling eller du kan kontakte mig, der er lokal koordinator:

I Dianalund mødes vi i Borgerhuset søndag den 4. november kl. 10. Vi er foreløbig 17 indsamlere – men vi vil meget gerne være flere! Så har du lyst til at spendere et par timer søndag formiddag på dette gode formål, må du meget gerne sige til pr. telefon, SMS eller e-mail.

Kontakt

Henrik Nørgaard
Distriktskoordinator
Tlf. 30519690
Mail: salat@post5.tele.dk

Se mere her: landsindsamling

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd