DIANALUND
Cykel Event i Dianalund Centret

Cykelfestival i Dianalund Centret

12. maj 2018

Dianalund Centret

Torvet 11A
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Centret

Dianalund Centret fejrer at det er blevet vejr til at komme ud på cykel igen
William Nygaard Petersen hører til verdens eliten på en Trial cykel, med en placering som nr. 21 på UCI verdensranglisten.
Trial er en fascinerende sport, her forenes balancen med den rå styrke der gør, at man kan hoppe op på store højder med cyklen. William har i 2017 deltaget som junior, i senior World Cuppen med en samlet 21. plads på ranglisten. Ved Verdensmesterskaberne i Kina kom William ind på en flot 6. plads i junior rækken.
William har trænet i 7 år og har høstet mange mesterskaber i Danmark og Sverige

Han kommer forbi Dianalund Centret med sit fantastiske show. Børnene får også mulighed for at prøve kræfter med trail cykling. Cyklerne stilles til rådighed under kyndig vejledning.

 

Forårstilbud på cykler og 3 timers marathon

Puls Fitness arrangerer et 3 timers marathon Spinning event. Sidst men ikke mindst kan du gøre et godt cykel-kup hos pop-up cykelhandleren Flemming fra Banevejens Cykler & Sport i Sorø ,som kommer og viser en masse spændende nyheder til både børn, voksne og seniorer. Og selvfølgelig er han klar med en masse gode forårstilbud på cykler og tilbehør

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd