DIANALUND
Verdensmål og visionsdebat hittede hos borgerne i Multisalen på Holbergskolen i Dianalund

Borgermøde om forslag til Vision og Planstrategi 2026

27. oktober 2022 kl. 19:00 - 21:00

Holbergskolen

Sømosevej 50
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Sorø Kommune

Kategori

Borgermøde

Kommunalbestyrelsen har i henhold til § 23 a i Lov om planlægning vedtaget offentlig fremlæggelse af Forslag til Vision og Planstrategi 2026 (Vision 2026) for Sorø Kommune. Forslaget er i høring fra den 27. september til den 2. december 2022.

Kommunalbestyrelsen har valgt at FN´s verdensmål fortsat udgør den overordnede ramme for Vision og Planstrategien, som det også var tilfældet ved den seneste Vision 2022. FN´s verdensmål er en ambitiøs og vidtrækkende global udviklingsplan, som frem mod 2030 skal bane vejen for en mere bæredygtig verden – i økonomisk, social og miljømæssig forstand. I forslag til Vision og Planstrategi 2026 fokuseres særligt på 10 af FN´s 17 verdensmål. De 10 verdensmål knytter sig til fire lokale temaer, som er omdrejningspunktet i Vision og Planstrategien.

De fire temaer er:

  • Tema 1: Sammen om det gode hverdagsliv
  • Tema 2: Sammen om levende og bæredygtige lokalsamfund
  • Tema 3: Sammen om det gode erhvervsklima
  • Tema 4: Sammen om styrket klimaindsats og biodiversitet

Der vil i denne forbindelse være et borgermøde på Holbergskolen hvor der bliver mulighed for at høre mere om forslaget, stille spørgsmål og indgå i dialog.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd