DIANALUND

Børnedage i Birkegårdens Haver

14. maj 2021 kl. 10:00 - 18:00

Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby

Find vej

Arrangør

Birkegårdens Haver

Kategori

Børn Gentagne

Birkegårdens Haver holder børnedage hvor det blevet tid til familieskattejagt i haverne, og fodre guldfiskene i den store sø i den Dansk/engelske have. I kan også  eller ride på æsel, være med til Ramme pinata’en og fylde lommerne med dejlig slik, men du kan også være kreativ og vinde flotte præmier. Hvis det ikke regner, bliver ATV’erne sluppet løs ude på marken.

6 forskellige legepladser

Der er som altid 6 forskellige legepladser i Birkegårdens Haver, og selvfølgelig også alle de søde dyr man kan snakke med.

Program

Kl. 10-17: Skattejagt / I bestemmer “næsten” selv, hvornår I vil starte på skattejagten. I skal bare have den 1. ledetråd – som I har fået udleveret i Billethuset, da I ankom!

Kl. 11-15:30: Kreativ workshop / Børn og voksne lave kreative figurer af toiletruller og børnene kan vinde præmier. Præmieoverrækkelse kl. 13 og kl. 15.30

Kl. 11:50: Fodring af guldfisk / Vær’ med til at fodre guldfiskene i den store sø i Den dansk/engelske have. Mød op ved søen kl. 11.50. (Gratis)

Kl. 12:30: Ram-pinata’en / Det er næsten det samme som at slå katten af tønden – der er selvfølgelig slik i pinataen! Gratis

Kl. 11-15: Æselridning / Fra Naturlegepladsen / 20 kr. pr. barn/tur. Æselridning starter fra Naturlegepladsen!

Kl. 13-15: ATV-kørsel / På marken bag billethuset / 30-40 kr. / Ca. 6 til 100 år. Der køres ikke, hvis det regner meget!

Kl. 13:15-15: Ansigtsmaling / 20 kr. – stå ikke i kø, bliv skrevet op! Efter kl. 15 skrives der ikke flere på listen! Fortsætter til alle på listen er malet.

Kl. 15-16: Snobrød / Bålpladsen på Naturlegepladsen / 10 kr. inkl. syltetøj.

Kl. 16: Dyrefodring / Foran garagen ved stuehuset – der hænger et skilt. Vi fodrer dyr i stalden, marsvin, kaniner, høns og geder. (Gratis)

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd