DIANALUND

Bliv spejder for en dag

1. september 2022 kl. 17:30 - 20:00

Spejderhytten

Holbergsvej 49
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

KFUM Spejderne i Dianalund

Kategori

Børn Unge

KFUM spejderne i Dianalund inviterer alle børn i alderen 3-17 år til SPEJDER FOR EN DAG torsdag d. 1. september fra kl. 17.30-20.00.

Det foregår ved spejderhytten på Holbergsvej 49, hvor der vil være masser af spændende aktiviteter for både store og små samt aftensmad til både børn og voksne.

Man vil bl.a. kunne stifte bekendtskab med almene spejderfærdigheder såsom at tænde et bål, aflæse en morsekode og binde et knob – og selvfølgelig bliver der også lavet snobrød på bålet.

Formålet er at give børnene et indtryk af hvad man laver som spejder. En dag udendørs, hvor de får prøvet mange de aktiviteter af som normalt ikke er noget man lige laver hjemme i haven eller lejligheden.

PRAKTISK: Medbring tøj efter vejret og evt. skiftetøj. Vi sørger for aftensmad, drikke og snobrød til alle. Har du allergier eller andet, så medbring evt. selv forplejning.

Vi glæder os til at se dig 😀

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd