DIANALUND

Årsmøde i SuperBrugsen

27. april 2022 kl. 16:30 - 19:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

SuperBrugsen

Hvad kan du forvente af udviklingen i Coop?

Som medlem af Superbrugsen inviteres du og din familie til et meget spændende årsmøde onsdag den 27.4. kl. 16.30 – 19.00 i Dianalund Borgerhus.

Bestyrelsesformand Lasse Bolander

Medlemmerne inviteres til at møde bestyrelsesformanden for alle 1,8 mill. medlemmer af Coop, Lasse Bolander. Hans visioner er: ”At sikre danskernes muligheder for et trygt, sundt og bæredygtigt liv i en travl hverdag. Ansvaret med nemme indkøb, medlemsdemokrati og det at gå forrest ses som en nødvendighed for at bidrage til en vedvarende udvikling i hverdagens Coop butikker.” Lasse Bolander vil give dig et unikt indblik i, hvad der sker i Coop, hvor vi er på vej hen, og hvordan vi gør Superbrugsen bedst lokalt?

God forplejning og underholdning til både børn og voksne

Vi sørger for god forplejning og underholdning til både børn og voksne. Årsmødet bliver afholdt med mulighed for, at dine børn er med. Børnene kan lege sammen med støtte og tryg underholdning af søde voksne. I kan også vælge, at den ene forælder kan lytte med på foredrag og den anden er sammen med børnene. Det er vort ønske at I alle får en god oplevelse og så er der fællesspisning kl. 18. Årsmødet afholdes kort med dagsorden ifølge lovene: Valg til bestyrelsen – alle 7 medlemmer fortsætter.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd