DIANALUND

Tirsdagstræf på biblioteket i Dianalund

7. januar 2020 kl. 10:00 - 11:30

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Biblioteket Sammenkomst

Årets første tirsdagstræf vil handle om, hvordan man pumper hjernevægte

Hjernen er en muskel, der skal trænes dagligt for at beholde sin styrke. Du kan træne den ved fx læsning; samvær med andre mennesker; sudoku og sjove spil. Dorte Hansen og Helle Møller Jensen glæder sig til at dykke ned i emnet “Pump hjernevægte”. Med udgangspunkt i 9 gode tips fra Æ ldresagens hjemmeside, vil de fortælle om, hvordan biblioteket kan bidrage med inspiration til læsning; musik; quizspil og socialt samvær med andre.

Tirsdagstræf er for alle ung som gammel, der har lyst til en sludder og en kop kaffe. Æ ldre Sagen vil også være repræsenteret nogen af tirsdagene, hvor de vil fortælle om nogle af alle deres tilbud.

Klar med kaffe og småkager

Dorte og Helle er klar med kaffe og småkager. Der er ikke tilmelding, man møder bare op. Tirsdagstræf er i lige uger kl. 10-11:30 på biblioteket i Dianalund. Hvis du synes, at det lyder spændende – SÅ KOM ned på biblioteket. Tag meget gerne din nabo eller ven med, der er plads til alle.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed