DIANALUND

Fernisering med Charlotte Spahl på Kunstnergården

15. juni 2019 kl. 14:00 - 16. juni 2019 kl. 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur Udstilling

Charlotte Spahl

Et naboskab kan føre til meget. Uenighed om højden på hækken, hvornår der må slås græs og så videre. Et godt naboskab, hvor kreativiteten blomstrer på begge sider af hækken, kan også efter 19 års bekendskab give anledning til at lave en fælles kunstudstilling.

Charlotte Spahl og Hanne Larsen fra Gevninge, åbnede deres første fællesudstilling på hjemadressen med titlen Art By Spahl. Det skete i forbindelse med Kunst i Pinsen 2018. Den succes gentager de to naboer på Kunstnergaarden i Kulturhuset.

Charlotte er billedkunstner og udtrykket er abstrakt. Igennem de sidste 10 år har der været fuld knald på farverne, når der males med akryl. Charlotte har deltaget i kurser med forskellige maleteknikker.

Hanne har igennem de sidste 25 år arbejdet med stenstøjsler og procelænsler. Hanne har modtaget undervisning hos forskellige keramikere, og løbende fulgt kurser med raku brænding.

Fernisering og udstilling

Der er fernisering lørdag den 15. juni 2019 kl. 14-17 hvor kunstnerne vil være tilstede.

Udstillingen er åben lørdag-søndag kl. 14-17 i perioden den 15. juni – den 30. juni 2019

Der er gratis entre i Kulturhuset.

Saltofte Larsen Samlingen er åben i samme tidsrum mod entré kr. 40,-

 

HUSK. Som medlem af Foreningen Kunstnergaarden har du gratis adgang til Saltofte Larsen Samlingen og Kunsthåndværkermarkedet.

Læs mere og se billeder på www.kunstnergaarden.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed