DIANALUND

Dianalund Bibliotek holder byttemarked

1. juni 2019 kl. 10:00 - 13:00

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Loppemarked

Det kan være dyrt at starte med at dyrke en sportsgren, men sikkert alle har sportsudstyr/sportstøj, som de ikke bruger liggende i skuffer og skabe derhjemme. Når vi bytter med andre, så kan vi spare penge og ressourcer, det er godt for miljøet. Det kan også være at du har andre ting, der bare fylder op i skuffer og skabe.

Ved at bytte med hinanden genbruger vi tingene og det er godt for dig, din nabo og Sorø Kommune. Og så er det faktisk rigtig hyggeligt, fordi du ser andre få glæde af dine ting med det samme, og du har selv mulighed for at gå hjem med nye brugbare ting. Byttemarkedet er fra kl. 10 til kl. 13. Man kan komme og gå, som man har lyst til i dette tidsrum. Men vi opfordrer alle til at komme senest kl. 12:30 med tingene, så det er muligt at finde nye ejermænd.

Er inddelt efter kategorier

Byttemarkedet er i bibliotekets udlånslokaler. Man bytter ved at placere sine medbragte bytteting på bordene, som biblioteket sørger for. Bordene er opdelt i forskellige kategorier. Når man har lagt alle sine ting på plads, kan man derefter gå rundt og finde de ting, man vil have med hjem i stedet. Til byttemarkedet kan du bytte: Sportstøj, dametøj, herretøj, børnetøj, elektronik, køkkenudstyr, bøger, legetøj, osv.

Medbring ting der er gode og anvendelige og som blot leder efter en ny ejer. De ting, der ikke finder en ny ejer på dagen, bliver doneret til velgørenhed.

Byttemarkedet er bare en af de mange aktiviteter, som kommer til at foregå ved Borgerhuset i Dianalund lørdag d. 1 juni, når event-karavanen Danmark for Målene kommer på besøg i Dianalund.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed