DIANALUND
Carsten Islington fortæller historier fra det virkelige liv på Cafe Corner i Dianalund Centret

Carsten Islington på Cafe Corner

17. december 2019 kl. 20:00 - 23:00

Cafe Corner

Torvet 15A
4293 Dianalund

Find vej

Pris 50 Kr.

Arrangør

Cafe Corner

Kategori

Foredrag

Spændende “røverhistorier”

Carsten Islington er et menneske, der fra starten af sit liv har balanceret på kanten af tilværelsen. Et hårdt liv på Vesterbro i København, som samtidig er en optimal baggrund for spændende fortællinger og et godt grin. Et fortælleunivers, hvor mennesker kan genkende sig selv- og noget dybt menneskeligt, som findes i enhver. Carsten Islington fortæller, at han blev født- og voksede op som proletar på Vesterbro. Her lærte han hurtigt, at intet kom af sig selv – undtagen menneskelig tragedie og undergang. Skulle der ske noget positivt, måtte han selv tage initiativ og ansvar. Det er den sociale virkelighed, der udgør grundfortællingen i ”røverhistorierne” om et usædvanligt menneskes usædvanlige liv.

Jul på Vesterbro

Carsten Islington er med sin skæve tilgang til livet en tryllebindende historiefortæller, som med både sjov og alvor kan få smilet frem hos hvem som helst. Han har lovet at fortælle om jul på Vesterbro – om whisky, kaffe og tvivlsomme kvinder. Det bliver næppe kedeligt – og billetterne koster kun 50 kr.

Læs mere på www.islington.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed