DIANALUND
Kunstnergården har udstilling i pinsedagene

Caroline Bugala spiller Jazzviolin på Kunstnergaarden

21. februar 2020 kl. 19:00 - 22:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Pris 150 Kr.

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Koncert

Violinens hemmeligheder

Allerede som barn lærte Caroline Bugala violinens hemmeligheder at kende inden for klassisk musik, og hendes tekniske formåen på instrumentet er uovertruffen. Nu spiller hun jazz på sin violin i den store franske tradition, men herudover er hun også en fremragende fortolker af det moderne jazzrepertoire.

Egne kompositioner

Hendes egne kompositioner trækker tråde tilbage til sigøjnermusik, men hun er også kendt for en ekspressiv og eksperimenterende tilgang til musikken.

For et par år siden dukkede Caroline spontant op til en jamsession på det københavnske jazzhus La Fontaine. Her var også hammond- organisten Kjeld Lauritsen til stede, og der opstod til publikums begejstring swingende magi på natklubbens lille scene.

Nu er Caroline Bugala igen i Danmark for at spille en serie koncerter og det bringer hende til Kunstnergaarden i Dianalund.

Hvornår og entre

Det er fredag den 21. februar kl. 19.
Entré kr. 150,-

Hun er i følgeskab med hammondorganisten Kjeld Lauritsen og trommeslageren Esben Laub von Lillienskjold. Koncerten arrangeres i samarbejde med Sorø Jazz.

Reservation

Reservation: Rune Glyholt, tlf. 4048 0516 eller e-mail: glyholt@post.tele.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed