DIANALUND

Alle kommunale byggegrunde udsolgt i Sorø By

Der er udsolgt af kommunalt udstykkede byggegrunde i Sorø by. De sidste parcelhusgrunde på Rørstensgården og Engstien er solgt her i starten af 2021. Også den kommunale udstykning omkring Færøvej i Dianalund er tæt på at være udsolgt.

”Det er glædeligt, at der er så stor interesse for at bo og bygge bolig i Sorø Kommune. Jeg er glad for, at vi som kommune kan tilbyde attraktive byggegrunde der både tiltrækker Sorø-borgere, men også trækker folk til fra andre kommuner,” siger formanden for Sorø Kommunes Teknik- og Miljøudvalg Jens Nygaard. 

Billede er fra den private del af Skelbæklund udstykningnen, hvor der lige nu er byggeri af seniorboliger i gang.

Nye spændende muligheder for byggegrunde åbner sig snart i Dianalund, hvor byggemodningen af Pilegårdstrekanten er lige om hjørnet og går i gang, så snart den nye lokalplan for området er endeligt vedtaget i foråret 2021. Derudover findes der også ledige byggegrunde ved Skelbæklund i Dianalund.

Billedet er fra gennemgravning af Pilegårdstrekanten.

Den store aktivitet i salg af byggegrunde betyder, at kommunen nu skal til at undersøge, hvordan vi skal vokse fremadrettet, så kommunen forsat er en aktiv spiller i udviklingen af hele Sorø Kommune. Her tænkes der også på Fjenneslev, Stenlille og Ruds Vedby.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed