DIANALUND

5 gode grunde til at være glad i Dianalund

I Dianalund Udviklingsråd er vi glade. Det er vi fordi Dianalund er en dejlig by. Det synes vi i Dianalund Udviklingsråd i hvert fald. Så dejlig en by at vi vælger at bruge vores fritid og kræfter på at gøre den endnu bedre, og det er vi vist ikke ene om. Dianalund – en by med plads til mere..

Nu skal du høre hvad vi er glade for:

Helhedsplanen

Det er vi blandt andet fordi at den helhedsplan vi – sammen med en masse andre frivillige -  har arbejdet på siden 2015, endelig begynder at blive synlig i bybilledet. Som de helt konkrete ting kan der nævnes kunstgræsbanen, der blev indviet den 26. november og aktivitetsområdet ”På banen” hvor både klatretårnet og legepladsen er etableret og der nu allerede er godt gang i legen. Begge er eksempler på hårdt og vedholdende arbejde, som fra nu af skal bringe glæde for rigtig mange unge og gamle. Vi ser frem til at kunne præsentere endnu flere gode tiltag gennem det næste stykke tid. Byggetilladelsen til ”Den lille omvej” balancestien i byparken er modtaget, så arbejdet går i gang i slutningen af november. Der arbejdes også fortsat på motionsredskaberne ved tennisbanerne, trapper, stier og læskur i hundeparken og fornyelse af området omkring borgerhuset.

Mange frivillige

Vi er glade for at se hvor mange frivillige der findes i Dianalund. Ikke blot i Kunstgræsgruppen og Dianalund B&U kultur som arbejder videre med projektet ”På banen” eller de andre grupper – hundeskovsgruppen, motionsgruppen og byfornyelsesgruppen – under DUR, men i hele Dianalund. Når først man er opmærksom på det og kigger sig lidt omkring, så vrimler det med frivillige alle steder i byen. I foreningslivet med både fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, tennis, petanque, løbeklub, skydeklub, spejderbevægelsen, frivillige på plejehjem og hospice, teaterforeningen, sangkor og mange flere. Dertil kan nævnes alle de forældre eller andre pårørende, som gladeligt hjælper når der er brug for en ekstra hånd med arrangementer eller bakker op ved deltagelse i de ting der foregår i byen. En super god nyhed er at vi er blevet kontaktet af endnu en flok frivillige som ønsker at lave tiltag for de unge mennesker i Dianalund. Vi håber på at gruppen hurtigt bliver en del af DUR og herfra kan arbejde med deres ideer. Vi er glade for at se og opleve den positivitet der er i byen. Dianalund er fyldt med glade og venlige mennesker som hjælper og rummer hinanden. Sammen kan vi opnå en masse ved at fokusere på alle de gode ting som vi har her i byen og arbejde videre med alle de ting der altid kan forbedres.

Aktivt erhvervsliv

Vi er glade for alle vores erhvervsdrivende i byen – både små og store -, som igen og igen støtter talstærkt op med sponsorater og gaver når de frivillige banker på. Den kæmpe store opbakning fra erhvervslivet til den nye kunstgræsbane er helt uden sidestykke, og beviser for os et stort engagement i vores by. Derudover er vi glade for at de til at starte med har valgt at satse på Dianalund som beliggenhed for deres forretning, og derved er med til at gøre byen attraktiv at bo og blive i.

En by i vækst

Vi er glade for at Dianalund – på trods af finanskrise og beliggenhed i næsten udkantsdanmark – er en af de få mindre byer i området, som stadig vokser, og får nye tilflyttere. Vi er glade for at de vælger netop Dianalund frem for så mange andre byer på samme størrelse eller i samme afstand fra København. Forhåbentligt vil de blive lige så glade for byen som os, og vælge at blive mange år frem.

Vi er glade for alt det du giver til byen.

OG! Det kan blive endnu bedre. For Dianalund er en by med plads til mere. Meget mere. Og hvad der skal være mere af er op til lige netop dig. Har du gode ideer vil vi i Dianalunds udviklingsråd altid hjælpe med at prøve at finde et afsæt, hvor der kan arbejdes videre fra. Men vigtigst af alt er at der er plads til mere glæde, smil, hjælpsomhed, positivitet, samarbejde, opbakning osv. osv.

Vi glæder os til at møde dig i vores by.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed