DIANALUND

1. adventsgave fra Dianalund Udviklingsråd

Den søde juletid er over os og igen i år vil Dianalund Udviklingsråd (DUR) forsøde byen og omegnen med spændende adventsgaver og en lille historie, så følg med i føljetonen:

1. advent

Der var engang en flok nisser, der boede i en lille by på Vestsjælland. De forsøgte at opfylde ønsker for folk i byen og hjælpe alferne, der var meget flittige, med at gøre ønskerne til virkelighed. I denne by, hvor mange borgere godt kunne lide at engagere sig i deres by og deltage i aktiviteter var den nymodens opfindelse ’internettet’ meget brugt. For hvor er det lige de gode borgere får oplysninger om et arrangement, kan se et nyhedsbrev, læse om deres lokalråd (og ikke mindst melde sig ind), og mange andre nyttige ting. Jo, det er på www.dianalund.dk. Se, denne hjemmeside var blevet lidt støvet og med lidt spindelvæv i hjørnerne, så derfor fik borgerne, denne 1. advent, en ny og afpudset hjemmeside.

Rigtig god fornøjelse – nyd den sammen med glöggen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed